përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Der Tag, als meine Frau einen Mann fand

Berg, Sibylle.

600 berg der tagArgëtues, inteligjent, me humor: me të vërtetë gjithçka që gjithmonë keni dashur të dini për seksin. Chloe dhe Rasmus kanë gati njëzet vjet martuar, dhe gjithçka është për bukuri: kanë përparuar, e njohin mirë njëri-tjetrin. E megjithatë, jeta nuk mund të vazhdojë kështu, nuk durohet. Rasmusi dëshiron të dijë se është në gjendje ta pushtojë botën sërish, diku larg shtëpisë. Chloe është gjithmonë me të, derisa ajo takon Benin, bie në dashuri  pasionante, dashuri që nuk mendon se çfarë do të ndodhë nesër, ku akti seksual zgjat gjithë natën, ku ajo ndjen veten të re. Kloe përjeton seksin më të mirë të jetës së saj, dhe Rasmus fatkeqësinë më të madhe. Sibylle Berg shtron pyetjen që shtrojnë të gjithë çiftet në një moment të jetës: A është seksi i nevojshëm për jetën, apo vallë dashuria?

Der Tag, als meine Frau einen Mann fand [Dita kur ime shoqe gjeti një burrë] i Sibylle Berg-ut është botuar në përkthimin bullgarisht (fragment) të Ekaterina Voinova-s me titull Денят, когато жена ми си намери мъж pranë botimeve Millenium, Sofje..

partner projektesh

traduki partners 2014 d