përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

#jugend

Beck, Anton.

598 beck jugendMotori i Merles, një studente e neurobiologjisë, u prish në hyrje të qytetit danez, Esbjerg. Jo larg prej këtu është gjetur e vdekur në pyll blogerja, Sofia Jansen. Trupi i saj nuk tregon asnjë shenjë dhune dhe nuk mund të gjendet asnjë shkak për vdekjen e saj. Kur në celularin e Merles papritmas shfaqen fotografitë e Sofies, ajo fillon të hulumtojë. 
Shkon për një semestër nga Berlini në Mariastein të Zvicrës ku njihet me shoqërinë "Beccaria", e cila merret me rituale okultiste. Por disa studentë e marrin seriozisht magjinë e zezë. Dy të reja, telefonat celularë të të cilave përmbajnë shumë postime të Sofies, e injorojnë magjinë. Por kur të dyja i zë një sëmundje e panjohur, ato përpiqen të kuptojnë lidhjet... Një roman debutues, analitik dhe kompleks midis profecish fataliste dhe simbolikës shumëkuptimëshe.

#jugend [#rini] i Anton Beckut është botuar në përkthimin kroatisht (fragment) të Jelena Spreicer-it me titull #mladost pranë botimeve Leykam International, Zagreb.

partner projektesh

traduki partners 2014 d