përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Beck, Anton

.

beck antonAnton Beck, i lindur në Lihtenshtajn në vitin 1996, shkroi qysh në kohën e gjimnazit romane, tregime të shkurtra dhe poezi, të cilat ende nuk janë botuar. Në vitin 2016, botimet Van Eck publikuan romanin e tij të parë #Jugend. Në vitin 2017 shtëpia botuese Bucher publikoi romanin Fern und Flood und Flora. Anton Beck është student i gjermanistikës dhe skandinavistikës në Cyrih.

partner projektesh

traduki partners 2014 d