përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

"Pristhina has no river": Aleksandra Savanović

.

624 savanovicSi partnere e projektit të mbështetur financiarisht nga Bashkimi Europian "Reading Balkans", Qendra Multimedia priti në Prishtinë, në muajin mars, shkrimtaren e re Aleksandra Savanović nga Novi Sadi, në kuadër të programit të rezidencës "Prishtina has no river". Më 19 mars, së bashku me aktivistin Albin Kurti dhe filozofin Srećko Horvat ajo mori pjesë në një mbrëmje letrare me titull: "Transition, Social Movement and Urban Mayhem", e cila u moderua nga Una Hajdari.

partner projektesh

traduki partners 2014 d