përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Savanović, Aleksandra

.

savanovic aleksandraAleksandra Savanović, e lindur në vitin 1986 në Novi Sad, studioi marrëdhënie ndërkombëtare në Fakultetin e Shkencave Politike në Beograd dhe sociologji në Universitetin e Lirë të Berlinit. Deri tani ka punuar kryesisht si koordinatore projektesh në sektorin e kulturës dhe jofitimprurës. Shkruan ese, recensione, analiza politike, tekste teorike dhe prozë dhe është anëtare e bordit redaktues të revistës Beogradase Zent. Kohët e fundit përfundoi romanin e saj të parë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d