përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Ivanova Beleva, Yordanka

.

ivanova beleva yordankaYordanka Ivanova Beleva studioi filologji bullgare dhe menaxhim bibliotekash. Ka mbrojtur doktoratën në shkencën e komunikimit dhe informacionit me një disertacion mbi mundësitë e informacionit të bibliotekave në parlamentet e Evropës. Veç kësaj, është specializuar në fushën e PR-it politik dhe diplomatik. Yordanka Ivanova Beleva ka punuar për shumë vite si gazetare në radio dhe skenariste në TV. Tani punon në bibliotekën e Parlamentit Bullgar. Për poezinë dhe prozën e saj, me të cilën është përfaqësuar në disa antologji brenda dhe jashtë vendit, ajo ka marrë shumë çmime.

partner projektesh

traduki partners 2014 d