përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Die Spitzen-Elf / Primul unsprezece

Coșa, Bogdan.

597 Cosa die spitzen elfNjë udhëtim magjepsës në botën intelektuale të poetëve dhe lirikëve të rinj rumunë. Redaktori Bogdan Coşa, autor dhe studiues letërsie nga Bukureshti, ka përzgjedhur njëmbëdhjetë autorët e mëposhtëm për këtë antologji: Ionuţ Chiva, Ruxandra Novac, Dan Sociu, Gabi Eftimie, Andrei Dósa, Cosmina Moroşan, Vlad Moldovan, ElenaVlădăreanu, Vasile Leac, Andrei Doboş dhe Alex Văsieş.

Antologjia dygjuhëshe Die Spitzen-Elf / Primul unsprezece [Njëmbëdhjetë më të mirët] është botuar nga botimet danube books, Ulm. Tekstet i ka redaktuar Bogdan Cosa dhe përkthyer në gjermanisht (fragment ) Daria Schnut-Sid.

Reçensë: wdr.de

partner projektesh

traduki partners 2014 d