përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Fleischmann, Christoph

.

fleischmann christophChristoph Fleischmann, i lindur në vitin 1971, studioi teologji protestante në Wuppertal, Tübingen dhe Madurai (Indi e Jugut). Prej vitit 2003 punon si gazetar dhe moderator në profesion të lirë në Köln, sidomos për radion WDR dhe stacione të tjera të ARD-së. Ai gjithashtu shkruan për gazeta dhe revista.

Faqja e internetit

partner projektesh

traduki partners 2014 d