përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Blom, Philipp

.

blom philippPhilipp Blom, i lindur më 1970 në Hamburg, studioi filozofi, histori dhe studime hebreje në Vjenë dhe Oksford. Jeton si shkrimtar dhe historian në Vjenë dhe shkruan rregullisht për revista dhe gazeta evropiane dhe amerikane. Për veprat e tij është vlerësuar me shumë çmime, ndër të tjera, me çmimin „Internacionals Terenci Moix“ , Çmimin gjerman për librat jo fiction dhe me një bursë të Institutit Kërkimor Getty në Los Angeles. 

 Faqja e internetit

partner projektesh

traduki partners 2014 d