përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Schmidt, Goran

.

schmidt goranGoran Schmidt, i lindur më 1982 në Osijek (Kroaci), studioi anglisht dhe gjermanisht në Fakultetin e Arteve në Osijek, ku në vitin 2013 mbrojti doktoraturën në fushën e gjuhësisë / shkencës së përkthimit. Fillimisht punoi si pedagog asistent, ndërsa prej vitit 2006 punon si pedagog në Departamentin e Anglishtes. Goran Schmidt përkthen rregullisht tekste nga disiplina të ndryshme dhe artikuj publiçistike. Veç kësaj, ai është i dhënë edhe pas përkthimit letrar.

partner projektesh

traduki partners 2014 d