përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Defekt

Irimia, Florin.

592 irimia defektNë librin e tij Defekt , Florin Irimia i bën një analizë të pakompromis Rumanisë së sotme. Tregon gjendjen e njerëzve të thjeshtë që ëndërrojnë të emigrojnë në Perëndim dhe se çfarë ndodh kur ëndrrat realizohen.

Defekt [Defekt] nga Florin Irimia është botuar në përkthim bullgarisht (fragment) nga Hristo Boev me titull Дефект pranë botimeve Ergo, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d