përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Herr Lehmann

Regener, Sven.

586 regener lehmannHerr Lehmann është shumë më tepër se një roman - zoti Lehmann është personifikim i stilit të jetës së Berlinit në prag të rënies së Murit të Berlinit. Është një botë ku njerëzit nuk kujdeseshin shumë për etiketën, e megjithatë kishte sharm. Ishte një botë e vogël: Kreuzbergu dhe mençuria e miqve përreth Frank Lehmannit tërhoqën me miliona lexues.

Herr Lehmann [Zoti Lehmann] nga Sven Regener është botuar në përkthimin bullgarisht (fragment) të Vanja Peneva-s me titull Берлински блус pranë botimeve Sluntse, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d