përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Regener, Sven

.

regener svenSven Regener u lind në vitin 1961 në Bremen. Është këngëtari dhe autori i teksteve të grupit Element of Crime. Librat e tij Neue Vahr Süd (2004), Herr Lehmann (2001) dhe Der kleine Bruder (2008) - vëllimi i parë, i tretë dhe i dytë i trilogjisë Lehmann – kanë qenë me muaj të tërë ndër librat më të shitur. Herr Lehmann është përkthyer në 16 gjuhë dhe në vitin 2003, regjisori Leander Haußmann e bëri në film.  

Faqja e internetit

partner projektesh

traduki partners 2014 d