përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Mihuleac, Cǎtǎlin

.

mihuleac catalinCǎtǎlin Mihuleac, i lindur në vitin 1960 në Iaşi (Rumani), është një romancier dhe dramaturg i njohur. Krahas punës së tij si shkrimtar, ai shkruan rregullisht për gazetat rumune. Në romanet e tij të botuara në vitet 2014 dhe 2016, America de peste pogrom dhe Ultima ţigară a lui Fondane, ai tematizon historinë e hebrenjve në  Rumani.

partner projektesh

traduki partners 2014 d