përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Kiste

Wirbeleit, Patrick; Heidschötter, Uwe (Zeichner).

591 wirbeleit kisteMattisi ka hobi artizanatin. Dhe është shpikës. Dhe një ditë gjen një arkë para shtëisë së tij. Nuk u befasua kur e pa, por u befasua kur zbuloi se ç’ishte. Sepse ajo ishte një kuti e gjallë! Dhe më mirë akoma: kutia ndërtonte sende të përditshme dhe bënte shpikje. Dikur ajo kishte qenë arka e veglave të një magjistari.  Por e keqja është se arka kishte dy duar të majta.... Kiste është bashkëpunimi i parë i skenaristit Patrick Wirbeleit dhe dizenjatorit Uwe Heidschötter.

Kiste [Arkë] nga Patrick Wirbeleit dhe Uwe Heidschötter është botuar në përkthimin sllovenisht (fragment) të Anja Golobit me titull Škatla pranë botimeve VigeVageKnjige, Prevalje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d