përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Wirbeleit, Patrick

.

wirbeleit patrickPatrick Wirbeleit, i lindur më 1971 në Lüneburg, është autor dhe illustrator librash vizatimorë për fëmijë. Ka botur ndër të tjera Kiste (ilustrimet: Uwe Heidschötter ), Störtebeker dhe Kleiner Thor (ilustrues: Kim Schmidt) si edhe librin e ilustruar Wandelmonster Waldemar. Në vitin 2002 fitoi Çmimin Special të ICOM-it për Das Baumhaus. Patrick Wirbeleit është nismëtar i çmimit të librit “Carl”, i cili jepet prej vitit 2015 për kopertinën më të bukur të ilustruar të librave për fëmijë në Gjermani.

partner projektesh

traduki partners 2014 d