përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

del Buono, Zora

.

del Buono ZoraZora del Buono u lind në vitin 1962 në Cyrih, studioi arkitekturë në Cyrih dhe Berlin dhe në fillim punoi për shumë vjet si arkitekte dhe drejtuese ndërtimi. Në vitin 1998, ajo kreu  Shkollën e Lartë Profesionale të Rosenheim-it studimet pasdiplomike në degën Set Design. Është bashkëthemeluese e revistës mare, e cila u botua për herë të parë në vitin 1997 dhe për të cilën vazhdon të bashkëpunojë deri më sot. Prej vitit 2008, Zora del Buono punon si shkrimtare e lirë. Jeton dhe punon në Berlin dhe Cyrih.

partner projektesh

traduki partners 2014 d