përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Festivali i letërsisë për fëmijë KROKODOKODIL 2017 në Beograd

.

596 krokodokodil"Udhëtim në thellësi të librit", kështu titullohej Festivali i pestë i Letërsisë për Fëmijë në Beograd, KROKODOKODIL, i cili u prezantoi fëmijëve dhe të rinjve sërish botën e librave në formë multimediale. Në bashkëpunim me aktorët e teatrit për të rinj Dadov, shoqatat KROKODIL dhe OK organizuan më 17 nëntor një aktivitet ku prezantuan disa libra për fëmijë.

Programi kryesor u shoqërua me disa seminare paralele për fëmijë dhe ligjërata për të rritur mbi letërsinë. Festivali për nxitjen e kulturës së leximit te fëmijët dhe të rinjtë u realizua me mbështetjen e TRADUKI-t dhe të disa partnerëve të tjerë.

Fotogaleri

partner projektesh

traduki partners 2014 d