përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Plečić, Dalibor

.

plecic daliborDalibor Pleqiq, i lindur në vitin 1979 në Strumicë (Maqedoni), studioi letërsi të përgjithshme dhe krahasuese në Shkup. Më pas kreu studimet master për bibliotekare dhe shkenca kompjuterike në Beograd. Dalibor Pleqiq është shkrimtar, përkthyes dhe kritik letrar. Ai ka botuar recensa të shumta të librash, romanin Bunike, vëllimin me tregime Zaporozhac , një skenar filmi, ese dhe poezi, të cilat ai i ka prezantuar në disa festivale europiane..

partner projektesh

traduki partners 2014 d