përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Çuliq, Elona

.

culiq elonaElona Çuliq, e lindur në Shkodër në vitin 1986, ka kryer studimet master në psikologji. Ajo është trajnere e një grupi teatri social që tashmë ka interpretuar në Milano, Beograd, Sarajevë dhe Shkodër . Vëllimi i saj i parë me poezi, Patitullni / Untitled, një botim dygjuhësh gjermanisht-shqip, u botua si produkt i një konkursi me poezi në internet, të cilin ajo e fitoi në vitin 2014.

partner projektesh

traduki partners 2014 d