përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Uspon i pad Parkinsonove bolesti

Basara, Svetislav.

578 basara usponNjë grotesk origjinal dhe ironik për sëmundjen e Parkinsonit, njohësit, mbrojtësit dhe kundërshtarët e saj, i përbërë nga një përmbledhje shkrimesh pseudo-dokumentareske.Një roman, i cili është njëherësh edhe historiografi.

Uspon i pad Parkinsonove bolesti [Shkëlqimi dhe rënia e sëmundjes së Parkinsonit] nga Svetislav Basara është përkthyer në rumanisht (fragment) nga Octavia Nedelcu dhe është botuar me titull Mărirea și decăderea bolii Parkinson pranë botimeve Cartier, Bukuresht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d