përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Shtino, Luljeta

.

shtino luljetaLuljeta Shtino, e lindur në Tiranë në vitin 1967, studioi gjuhë-letërsi italiane në Tiranë dhe Itali, si dhe gjuhë-letërsi spanjolle në Buenos Aires. Që nga viti 1999 punon si përkthyese në Zyrën Italiane të Bashkëpunimit në Tiranë dhe përkthen për revista kulture dhe shtëpi botuese. Luljeta Shtino ka përkthyer në shqip Uno Splendido inganno nga Andrea Fazioli dhe El Examen nga Julio Cortazar.

partner projektesh

traduki partners 2014 d