përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Fazioli, Andrea

.

fazioli andreaAndrea Fazioli, i lindur në vitin 1978 në Bellinzona (Zvicër), studioi romanistikë në Milano dhe Cyrih dhe jeton dhe punon si shkrimtar në Itali. Vepra e tij përfshin mbi  dhjetë libra, disa prej tyre të përkthyera në gjuhë të ndryshme. Është përfaqësuar në antologji të shumta bashkëkohore. Andrea Fazioli është laureat i Premio Stresa 2008 për romanin e tij të verdhë “L'uomo senza casa”.

partner projektesh

traduki partners 2014 d