përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Marile bucurii şi marile tristeţi

Cupșa, Augustin.

581 cupsa marileNë njëmbëdhjetë tregime të shkurtra minimaliste, Augustin Cupşa përshkruan në këtë vëllim përvojat e njerëzve "të zakonshëm" nga të gjitha fushat e jetës, marrëdhëniet familojare dhe mendimet e tyre personale për kuptimin e jetës. Një libër prekës dhe i qetë për vetminë dhe vëzhgiminin, me tregimet e të cilit autori me origjinalitet zbulon kompleksitetin e lartë të ngjarjeve në dukje janë të parëndësishme.

Marile bucurii şi marile tristeţi [Gëzim i madh dhe trishtim i madh] nga Augustin Cupșa është botuar në serbisht (fragment) nga Đura Miočinović me titull Velike radosti i velike tuge pranë botimeve Partizanska knjiga, Kikinda.

partner projektesh

traduki partners 2014 d