përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Postdramatisches Theater

Lehmann, Hans-Thies.

572 lehmann postdramatisches theaterNjë libër për format e reja të teatralitetit, një vepër bazë për të gjithë mësuesit dhe studentët e teatrit dhe shkencave tetarore, por edhe një kontribut në teorinë e estetikës së arteve bashkëkohore për të gjithë lexuesit e interesuar për letërsi dhe art.

Libri Postdramatisches Theater [Teatri postdramatik] nga Hans-Thies Lehmann është përkthyer në bullgarisht (fragment) nga Gergana Dimitrova dhe është botuar me titull Постдраматичният театър pranë botimeve Panorama plus, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d