përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Short Cuts

Luhmann, Niklas.

573 luhmann short cuts“Short Cuts” nuk janë vepra të mbyllura, por ide, hipoteza, shkëndija mendimesh dhe qasje të tërthorta. “Short Cuts” janë intervistra, pjesë teatrore, ese, letra, manifeste, shënime të shkurtra dhe kumtesa“, kështu shkruajnë botuesit e ciklit me të njëjtin emër, në ku prezantohen shkrime dhe fragmente nga tekste teoricienësh të fasmshëm, si Michel Foucault, Jean Baudrillard dhe Niklas Luhmann. Ky vëllim hap një portë për të hyrë në botën e mendimit të Luhmannit dhe të qasjes së tij ndaj shoqërisë.

Përmbledhja Short Cuts me tekste nga Niklas Luhmann është përkthyer në shqip (fragment) nga Anila Shuka dhe është botuar me titullin Short cuts pranë botimeve  Poeteka, Tiranë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d