përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Rico, Oskar und das Herzgebreche

Steinhöfel, Andreas.

575 steinhoefel ricoRikthehet Riko! Natyrisht, bashkë me shokun e tij, Oskar. Në fakt ai tani është pjesë e familjes së Rikos, i cili banon me mamanë e vet në Dieffe 93. Por tani Oskari është pa kaskë, sepse dy shokët kanë dalë me mision të fshehtë, me çanta dore, me dhëmbë vrasësish dhe shumë zemërthyerje – Rico dhe Oskari nuk kanë përpara vetëm sfida kriminalistike, por, siç thotë Riko: Selaví.

Rico, Oskar und das Herzgebreche [Riko, Oskari dhe zemërthyerja] nga Andreas Steinhöfel është përkthyer në rumanisht (fragment) nga Monica Livia Grigore dhe është botuar me titullin Rico şi Oskar: Inimile frânte pranë botimeve Allfa, Bukuresht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d