Shtyp

Vjeshta e Leximit për fëmijë dhe të rinj në Sarajevë

.

586 leseherbstMe mbështetjen e TRADUKI dhe në bashkëpunim me shumë partnerë nga Sarajeva,  Instituti Goethe / Bosnjë-Hercegovinë, nga 23 deri më 30 shtator, zhvilloi për herë të dytë Vjeshtën e Leximit  – një festival leximi për fëmijë dhe të rinj nga mosha 4 deri 17 vjeçare. Programi i larmishëm përfshinte, krahas leximeve, edhe shumë seminare si edhe shfaqje filmash, teatrosh dhe ekspozita. Kështu fëmijët dhe të rinjtë e pranishëm patën mundësinë të thelloheshin tërësisht në botën e librave dhe rrëfenjave.

Vjeshta e leximit, programi

bwd  Set 1/2  fwd