përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Promovim në Beograd: Jürgen Kocka promovon librin "Geschichte des Kapitalismus"

.

595 juergen kockaMe mbështetjen e TRADUKI-t, shtëpia botuese Clio në Beograd pati disa promovime me Jürgen Kocka-n, vepra e të cilit Geschichte des Kapitalismusështë përkthyer në serbisht. Te publiku dhe media aktivitetet me historianin e mirënjohur nga Berlini ngjallën interes të madh. Jürgen Kocka ndër të tjera pati intervista në gazetat Danas (Jirgen Kocka: Marks je bio intelektualni div) dhe Vreme (Kapitalizam nije kriv za sve), ndërsa Radio Beograd 3 i kushtoi atij dhe veprës së tij një të emisionit "Tribine".

Promovimi i librit në Fakultetin e Filozofisë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d