përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Shpallje e shoqatës së shkrimtarëve të Sllovenisë: Rezidencë për artistë në Lubjanë

.

576 ausschreibungShoqata e Shkrimtarëve të Sllovenisë (Društvo slovenskih pisateljev) ka shpallur për vitin 2018 deri në 12 rezidenca pune në ish-banesën e autorit slloven, Dane Zajc, në Lubljanë. Shkrimtare dhe shkrimtarë, përkthyese dhe përkthyes mund të aplikojnë deri më 31 tetor 2017 për një qëndrim katërjavor në apartamentin pranë qendrës së kryeqytetit.

Shpallje (anglisht)

Shpallje (sllovenisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d