përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Da me je strah?

Krese, Maruša.

569 krese da li se plasimNë bijë interpreton me vështrim kritik fatet e prindërve të saj dhe e merr me vete lexuesin nga periudha e fillimit të Luftës së Dytë Botërore deri në Pavarësimin e Sllovenisë. Vetëm në fund të librit bëhet e qartë se kush janë në fakt personazhet e romanit: Ljudmila Krese Maruša, Franc Krese dhe bija e tyre Maruša.

Da me je strah? [Në kam frikë] nga Maruša Krese është botuar në serbisht (fragment), përkthyer nga Dragana Bojanić-Tijardović, me titull Da li se plašim?, pranë botimeve Orion Art, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d