përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Selmani, Shpëtim

.

selmani shpetimShpëtim Selmani u lind në vitin 1986 në Prishtinë (Kosovë), studioi aktrim në Fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës. Prej vitit 2001 deri në vitin 2006 punoi si aktor në teatrin modern PO-PO në Ferizaj. Prej vitit 2010 u angazhua si koordinator programi i OJQ-së Lëvizja FOL për luftimin e korrupsionit, për arsimin dhe forcimin e shoqërisë civile. Edhe si aktor ai vazhdon të bashkëpunojë në shumë teatro. Ndër publikimet e tij si autor numërohen vëllimet me poezi Brenda Guacës (2006) dhe Poezi (2011), libri me prozë Shenimet e një Grindaveci (15) dhe artikuj blogu në portalin sbunker.

partner projektesh

traduki partners 2014 d