përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Kleist, Reinhard

.

kleist rheinhardReinhard Kleist u lind në vitin 1970 në afërsi të Këlnit. Studioi dizajner dhe grafist në Mynster, prej vitit 1996 jeton në Berlin. Për librat vizatimorë dhe romanet me vizatime të tij është shpërblyer me shumë çmime, ndër to, me Çmimin Gjerman të Letërsisë për të Rinj 2013 për librin Der Boxer.

Uebsajt

partner projektesh

traduki partners 2014 d