përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Despot, Slobodan

.

despot slobodanSlobodan Despot u lind në vitin 1967 në qytetin vojvodinas, Sremska Mitrovica (sot në Serbi) dhe që nga koha e fëmijërisë jeton në Zvicër. Ka punuar për pesëmbëdhjetë vjet radhazi me themeluesin e shtëpisë botuese L’Âge d’Homme dhe ka përkthyer shumë vepra për të. Në vitin 2005, Slobodan Despot themeloi shtëpinë botuese Éditions Xenia. Romani i tij debutues Le miel u botua për herë të parë në vitin 2014.

partner projektesh

traduki partners 2014 d