përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Stefan Çapaliku lidh kontakte me skenën artistike dhe teatrore në Split

.

565 capalikuDramaturgu shqiptar, Stefan Çapaliku, bujti gjatë muajit korrik në shtëpinë e shkrimtarëve në Split. Gjatë katër javëve të qëndrimit të tij atje, që ishte në kuadër të programit të rezidencës, "Marko Marulić", që prej vitit 2010 organizohet nga shoqata KURS me mbështetjen e TRADUKI-it, ai përmbylli dorëshkrimin për librin më të ri dhe krijoi kontakte me skenën artistike dhe teatrore. Ai qe ftuar në Vila Dalmacija së bashku me regjisorin nga Bosnja-Hercegovina, Dino Mustafić.

partner projektesh

traduki partners 2014 d