përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Programi i rezidencës në Sarajevë: Stefan Bošković

.

563 boskovic stefanPër shkrimtarin malazez, Stefan Bošković, rezidenca katërjavore gjatë muajit korrik në Sarajevë ishte një mundësi e mirë për t'iu përkushtuar intensivisht dorëshkrimit të vëllimit më të ri të tij duke i dhënë dorën e fundit para botimit.

Si i ftuar i qendrës së P.E.N.-it në Bosnjë-Hercegovinë, e cila organizon programin e rezidencave që mbështetet financiarisht nga TRADUKI, më 20 korrik, ai prezantoi në Sarajevë dy tregime ende të pabotuara nga libri i tij i ri dhe foli imtësisht për romanin e tij Šamaranje, ku trajton temën ende të tabuizuar të pornografisë.

563 boskovic big

partner projektesh

traduki partners 2014 d