përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Poetja Luljeta Lleshanaku e ftuar në Prishtinë

.

557 pristinaSi e ftuar e programit të rezidencës "Prishtina has no river”, poetesha shqiptare Luljeta Lleshanaku bujti në qershor në banesën e shkrimtarëve të kryeqytetit të Kosovës. Më 21 qershor ajo lexoi në galerinë "Monet" disa nga poezitë e saj dhe mori pjesë në një diskutim të drejtuar nga Agron Bajrami.

Programi i rezidencave letrare "Prishtina has no river" financohet nga TRADUKI dhe prej vitit 2013 organizohet nga Qendra Multimedia.

partner projektesh

traduki partners 2014 d