përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Petrova, Ekaterina

.

petrova ekaterinaEkaterina Petrova, u lind në vitin 1980 në Sofje. Ajo punon përkthyese letrare, gazetare kulture si edhe përkthyese konferencash. Ka frekuentuar American School of Kuwait dhe ka studiuar në Macalester College të Minesotës dhe London School of Economics. Pas disa qëndrimesh në Nju Jork, Berlin, Kubë, Irlandën e Veriut dhe në Francën e Jugut, është kthyer sërish në vendin e saj të lindjes, ku jeton dhe punon sot.

partner projektesh

traduki partners 2014 d