përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Andonovski, Petar

.

andonovski petarPetar Andonovski, i lindur në vitin 1987 në Kumanovë (Maqedoni), studioi letërsi të krahasuar në Fakultetin Filologjik të Shkupit. Në vitin 2008 botoi librin e tij të parë me poezi, vijuan romanet Очи со боја на чевли (2013) dhe Телото во кое треба да се живее (në vitin 2015). Petar Andonovski boton poezi dhe tregime edhe nëpër revista letrare.

partner projektesh

traduki partners 2014 d