përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Prodanović, Mileta

.

prodanovic miletaMileta Prodanović, i lindur në vitin 1959 në Beograd, është shkrimtar dhe piktor dhe punon si pedagog në Universitetin e Artit në Beograd. Veprat e tij, për të cilat ai është laureuar me disa çmime, përfshijnë romane, tregime, poezi, kronika udhëtimesh dhe ese. Shkrimet e tij janë botuar në anglisht, spanjisht, hungarisht, italisht, frëngjisht, gjermanisht, polonisht, ukrainisht, sllovenisht, bullgarisht, maqedonisht dhe greqisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d