përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Lappert, Rolf

.

lappert rolfRolf Lappert u lind në vitin 1958 në Cyrih dhe jeton në Zvicër. Kreu shkollën si disenjator dhe më vonë bashkëthemeloi një klub xhazit, ndërsa në vitet 1996- 2004 punoi si skenarist. Vepra e tij përfshin disa romane, dy vëllime me poezi dhe librin për të rinj Pampa Blues. Në vitin 2008 Rolf Lappert u laureua me Schweizer Buchpreis (Çmimi Zviceran i Librit) për romanin Nach Hause schwimmen.

partner projektesh

traduki partners 2014 d