përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Kalamujić, Lejla

.

kalamujic lejlaLejla Kalamujić, e lindur në vitin 1980 në Sarajevë, studioi filozofi dhe sociologji  në Fakultetin e Filozofisë në Sarajevë. Ajo ka botuar prozë, ese dhe kritika letrare nëpër portale interneti të Bosnjë-Hercegovinës dhe vende të tjera të rajonit. Për vëllimin me tregime, Zovite me Esteban, i cili në vitin 2016 ishte një ndër kandidatët kryesorë të çmimit të letërsisë së Bashkimit Evropian, ajo u vlerësuar çmimin "Edo Budiša" për vëllimin më të mirë me tregime në vitin 2015.

partner projektesh

traduki partners 2014 d