Shtyp

Miftari, Daim

.

miftari daimDaim Miftari, i lindur në vitin 1979 në Gostivar, studioi gjuhë-letërsi shqipe pranë Fakultetit të Filologjisë në Shkup. Fillimisht punoi si gazetar, përkthyes dhe mësues. Që nga viti 2008 punon Shkup në administratën publike të qeverisë maqedonase. Në vitin 2007 Daim Miftari botoi vëllimin e parë me poezi, i cili u pasua nga vëllime të tjera.