përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Streeck, Wolfgang

.

streeck wolfgangWolfgang Streeck, i lindur në vitin 1946 në Lengerich, është një sociolog gjerman. Nga viti 1995 deri në vitin  2014 ka qenë drejtor i Institutit të hulumtimit të shoqërisë ‘Max Plank’ në Köln. Fushat e studimit të tij janë: ekonomia politike dhe teoritë e transformimit institucional. Ai shkruan rregullisht për revistën New Left Review.

Uebsajti

partner projektesh

traduki partners 2014 d