përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Bauk, Dino

.

bauk dinoDino Bauk, i vitlindjes 1973, punon si partner në një zyrë avokatore. Shkruan editoriale për gazetën e njohur javore sllovene "Mladina" dhe ka botuar disa tregime. Në vitin 2015 u botua romani, Konec. Znova, për të cilin po atë vit u laureua me "Best First Book Award" të Shoqatës së Botuesve të Sllovenisë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d