përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Fondacioni ZEIT organizon Akademinë Verore "History Takes Place" në Sarajevë dhe Beograd

.

528 zeitstiftungFondacioni ZEIT fton shkencëtare dhe shkencëtarë të rinj ndërkombëtarë, që në kuadër të një Akademie Verore me titull "History Takes Place – dinamikat e një transformimi urban",  që do të zhvillohet nga datat 4 deri më 15 shtator 2017, t'i përkushtohen historisë komplekse dhe të larmishme të Beogradit dhe Sarajevës. Akademia Verore merret kryesisht me doktorues nga fushat e historisë, historisë së artit, arkeologjisë, shkencave kulturore dhe sociale si edhe arkitektë dhe urbanistë të rinj. Programi do të jetë në anglisht. Afati i fundit për aplikim është data: 29 maj 2017.

Shpallja (gjermanisht)

Shpallja (anglisht)

partner projektesh

traduki partners 2014 d