përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Karahasan, Dževad

.

karahasan dzevadDževad Karahasan, i lindur në vitin 1953 në Duvno (Jugosllavi), është prozator,dramaturg dhe eseist. Rrethimi i Sarajevës ishte tema e romanit të shumëpërkthyer të tij Dnevnik selidbe (Ditari i shpërnguljes) dhe i romaneve Sara i Serafina dhe Šahrijarov prsten. Vepra e tij është shpërblyer me shumë çmime. Ai jeton në Graz dhe Sarajevë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d