përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Moj striček Autobusac

Pongrašić, Ema.

547 pongrasic mojUngji im, shofer autobusi, është gjithnjë me humor dhe buzëqesh. Dhe është shumë i sjellshëm. Më thërret "zonjushë". Nuk di se çfarë do të thotë me këtë. "Mirëdita, Zonjushë!", thotë ai çdo herë dhe unë qesh me vete meqë ai kujton se unë nuk e di në është ditë apo natë. Dhe çdo herë më thotë se jam e bukur. Dhe se kam veshur një fustan të bukur. Madje edhe kur jam me pantallona.

Libri për fëmijë Moj striček Autobusac [Ungji im shofer autobusi] nga Ema Pongrašić me ilustrime të bëra nga Ivana Guljašević është botuar në maqedonisht (fragment) përkthyer nga Lavinija Šuvaka me titull Мојот чичо Автобусчија pranë botimeve Blesok, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d