përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Pongrašić, Ema

.

pongrasic emaEma Pongrašić, e lindur në vitin 1989, është shkrimtare për fëmijë dhe të rinj dhe mësuese e frëngjishtes dhe rusishtes. Jep kurse frëngjishteje për fëmijë dhe të rinj në Alliance Française të Zagrebit. Shkruan tregime për radio dhe TV dhe përkthen nga frëngjishtja, anglishtja dhe rusishtja. Prej vitit 2006 deri në vitin 2013 ka shkruar rregullisht tregime dhe tekste për kuize për revistën për fëmijë Prvi izbor. Prej vitit 2015 drejton projektin To sam ja, në kudër të të cilit ajo koncepton dhe realizon seminare kreativiteti për nxënëse dhe nxënës nga zonat rurale. Për shoqatën Knjiga u centru, ku është antare, ajo punon si koordinatore projekti dhe në marrëdhëniet me publikun.

partner projektesh

traduki partners 2014 d