përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

(Ne) pitaj me kako sam

Lukić, Ivana.

546 lukic ne pitaj meMe anë të shënimeve të shkurtra anonime e në formë ditari vajza dhe djem rrëfejnë për botën e tyre të brendshme, për pyetjet dhe problemet që i preokupojnë. Pas këtyre shkrimeve është autorja Ivana Lukić, e cila me shumë simpati dhe mirëkuptim bëhet zëdhënëse e adoleshentëve.

(Ne) pitaj me kako sam [(Mos) më pyet si jam!] nga Ivana Lukić është botuar në maqedonisht (fragment) përkthyer nga Kalina Bunevska Isakovska me titull (Не) прашувај ме како сум pranë botimeve Blesok, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d